Primăria Bârlad: Acte de vandalism ce vor fi aspru pedepsite!

0

Întrucât în ultima perioadă, pe raza municipiului Bârlad, s-au constatat alte acte de vandalizare a mobilierului urban, și nu numai, primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, a dispus măsuri urgente pentru stoparea acestui fenomen și pedepsirea drastică a celor certați cu bunul simț.

Prin urmare, primarul Dumitru Boroș face, în continuare, apel la populație să dea dovadă de spirit civic și civilizație și să păstreze bunurile publice intacte. Asta după ce, în cursul zilei de ieri, pe strada Petru Rareș, din nou au fost rupți mai mulți copaci ornamentali.

„Astăzi, Poliția Locală a inițiat imediat demersuri pentru identificarea celor care au comis faptele, fiind vorba doar de o chestiune de timp până ce vinovații vor suporta consecințele legilor în vigoare. Actele de vandalism s-au produs în zone supravegheate video. Dar, așa cum am mai spus, astfel de atitudini deloc civilizate nu fac cinste nimănui, dar sunt îndreptate împotriva fiecărui cetățean onest din acest oraș, care își plătește dările locale pentru a avea un oraș cât mai frumos. Eu refuz să cred că bârlădenii cinstiți și civilizați pot accepta astfel de comportamente! De aceea, orice poate da o mână de ajutor la prinderea faptașilor este rugat să apeleze la colegii de la Poliția Locală. Îi îndemnăm pe toți localnicii să păstreze bunurile publice intacte din cel puțin două motive. În primul rând aceste bunuri sunt cumpărate din bani publici și, nu în ultimul rând, toți bârlădenii trebuie să își respecte eticheta de locuitori ai unui oraș cultural de elită, așa cum este considerat municipiul nostru”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here