USR Vaslui: „Săptămâna Donatorului de Sânge” la Centrul de Transfuzie Sanguină Bârlad

Pe fondul lipsei de sânge din unitățile spitalicești vasluiene, USR Vaslui organizează, între 7 – 14 iunie, campania „Săptămâna donatorilor de sânge”. Unul dintre inițiatori, Ovidiu Ciobanu, este medic și un donator constant.

Pe când Centrul Judetean de Transfuzie Sanguină Bârlad organizează, pentru prima dată, în perioada 01-30 iunie 2021, cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, campania „Și TU poți salva o viață”, USR Vaslui dă o mână de ajutor printr-o campanie proprie:

„Donează sânge alături de Ovidiu Ciobotaru! Ovidiu Ciobotaru este unul dintre inițiatorii evenimentului de donare de sânge, organizat recurent de USR PLUS Vaslui, și una dintre persoanele care donează în mod constant sânge”, scriu cei din organizația politică vasluiană prin mijlocele online de socializare.

„Acum 4 ani, ne-am propus să organizăm evenimentul pentru a contribui direct prin sângele donat la tratarea unor pacienți, dar și pentru a încuraja acest act altruist. După mai bine de 4 ani, evenimentul a devenit unul de marcă pentru noi, iar la fiecare 3 luni, mergem la CTS să donăm”, declară Ovidiu Ciobotaru, care este medic și, deci, știe în modul cel mai direct cât de mult poate conta o asemenea donație.

„Între 7 și 14 iunie organizăm „Săptămâna Donatorului de Sânge” la CTS Bârlad. (https://bit.ly/2TEUvMV) Dacă vei dona sânge în această săptămână, trimite-ne o poză cu tine din fața centrului! Dacă nu ai mai donat până acum, poți consulta criteriile de admisibilitate oricând aici http://www.ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html”, le scriu useriștii vasluienii care vor să se implice în campania lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.