Concurs de desene pe asfalt „Colorează-mă copilărie!”

Copilăria este prin definiție un timp al culorilor. De câțiva ani, Ziua Copilului a început să fie celebrată la Vaslui, în Parcul Copou, printr-un târg al jucăriilor. Condițiile speciale cauzate de pandemie au determinat redimensionarea evenimentului sub o nouă înfățișare: „Colorează-mă copilărie!”

În acest an, pe 1 iunie, de dimineață până în seară, prin grija Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale copiii vor colora cu cretă aleile parcului și vor participa la activități specifice culturii populare, la ateliere de confecționat jucării de lemn, de olărit, de pictură și de dans popular, înviorate de momente de divertisment și cântece pentru copii, susținute de animatori și soliști.

În egală măsură, datorită Primăriei Municipiului Vaslui, copiii vor executa desene pe asfalt, vor participa la un atelier de grafitti, vor fi premiați pentru desenele expuse pe panouri, vor audia un spectacol muzical susținut de asociația „Domisong” și vor retrăi atmosfera „Amintirilor din copilărie” cu trupa teatrului de păpuși „Podul Înalt”.

Copiii participanți la ateliere vor fi selectați de către școli.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.