Cristinel Rusu, primar Negrești: „Împreună să facem localitățile noastre mai curate și mai frumoase”

Primarul orașului Negrești îi cheamă pe locuitori la curățenie. „Să întâmpinăm sărbătorile pascale în curățenie”, le spune Cristinel Rusu negreștenilor, cerându-le să se alăture eforturilor primăriei: „Sprijiniți efortul nostru făcând și dumneavoastră curat pe spațiile publice din vecinătatea proprietății”.

„Încercăm în această primăvară să facem curățenie pe o suprafață cât mai mare în oraș și cele 6 sate aparținătoare, inclusiv în parcul din strada 1 Decembrie”, le transmite primarul Cristinel Rusu negreștenilor într-o postate pe pagina sa de socializare, cerându-le să se alăture eforturilor primăriei.

„Având în vedere forța de muncă puțină de care dispunem și lipsa utilajelor specifice, nu reușim, poate, să finalizăm atât de repede această activitate”, scrie primarul orașului Negrești.

„Găsim din păcate, multe focare de gunoi în zone în care depozitarea este interzisă. Având în vedere ”tradiția” noastră românească, prin care oamenii gospodari fac curățenie primăvara în jurul caselor lor, vă rog ca împreună să facem localitățile noastre mai curate și mai frumoase. Sprijiniți efortul nostru făcând și dumneavoastră curat pe spațiile publice din vecinătatea proprietății”, le cere edilul negreștenilor.

„Să întâmpinăm sărbătorile pascale în curățenie. Vă mulțumesc pentru înțelegerea și sprijinul dumneavoastră”, își încheie mesajul primarul orașului Negrești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.