O mamă vasluiancă „distrată” stârnește valuri de indignare în mediul online

O postare a unei „mândre” mame vasluience cu fotografii în care fiul său ține de coadă o pisică și o aruncă în gura unui câine i-a înfuriat pe iubitorii de animale din Vaslui. „Bună educație a primit odorașul mamei! Să-ți fie rușine, hal de mamă”, scrie unul dintre cititorii, cei care au văzut imaginile sesizând Protecția Animalelor, Poliția și inițiind și o petiție împotriva sa. Toți sunt hotărâți că mama cu gusturi atât de barbare în materie de distracție trebuie să plătească.

Sute și sute de distribuiri pe facebook, mii de mesaje de protest și revoltă, sesizări către Poliția Animalelor și Poliție, o petiție online în care vasluienii și nu numai ei își arată indignarea față de gestul său. Nici nu își putea închipui „mândra” mamă vasluiancă care a postat pe facebook imagini cu micuțul său copil ținând de coadă o pisică pe care o aruncă în gura unui câine că va stârni asemenea reacții. Ulterior și-a șters postarea în care distrată din cale afară de comportamentul odraslei sale adăugase trei emoticoane cu „râs cu lacrimi”. Dar era prea târziu.

Vasluienii care au văzut imaginile și au fost șocați țin ca femeia cu gusturi atât de barbare în materie de distracție să fie pedepsită într-un fel sau altul pentru chinurile prin care a trecut bietul animal, dar și pentru educația pe care înțelege să o dea copilului său.  

„Bună educație a primit odorașul mamei! Să-ți fie rușine, hal de mamă!”, scrie unul dintre vasluienii care au văzut imaginile. „Mama trebuie pedepsită! Este îngrozitor că face așa ceva…. Îngrozitor!”, scrie un altul.  

Pe siteul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui reclamațiile împotriva mamei „distrate” au curs.

„Trăim vremuri rele, dacă și noi suntem răi, nu ne ușurăm situația deloc. Vă rog să mă ajutați cu sesizări către IPJ Vaslui.

„Și-a șters postarea, dar „tra la la”, avem probele. E vorba de un video șters deja, pisica e reală, „mămica” râde și cântă „tra la la”, copilul e entuziasmat… Vreau să iau pisica de acolo. Trebuie salvată neaparat, nu murise, conform imaginilor din video, însă nu cunosc starea actuală a pisicii. Am sesizat deja Protecția Copilului și Poliția din Vaslui. Acest specimen reprezintă un pericol inclusiv pentru propriul copil”, scrie un alt vasluian față de care alte sute de vasluieni își arată „furia” și în zeci de comentarii „mama” este aspru muștruluită.

„Doamne ferește, femeia acesta merită să fie pedepsită. Nu știu ce inimă de piatră poate avea. Cu siguranță are probleme cu capul. Ar merita să stea câțiva ani în pușcărie, să se învețe minte”, scrie o vasluiană indignată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.