Primăria Vaslui, sprijin financiar pentru Palatul Copiilor, Centrul Județean de Exceleță și Clubul Sportiv Sporting Juniorul

87 de mii, 150 de mii și 38,6 mii de lei. Sunt sumele cu care Primăria municipiului Vaslui a sărit în ajutorul Palatului Copiilor, Centrului Județean de Exceleță și Clubului Sportiv Sporting Juniorul prin hotărâri de Consiliu Local votate ăn unanimitate.

Consilierii locali vasluieni au fost de acord cu toții, votând în unanimitate ajutorul financiar pe care Primăria Vaslui a propus să le fie acordat Palatului Copiilor, Centrului Județean de Excelență și Clubului Sportiv Sporting Juniorul, într-o perioadă grea pentru acestea.

Pentru Palatul Copiilor acordarea unui sprijin financiar în sumă de 87.000,00 lei a avut ca scop susținerea financiară a unor proiecte care se vor derula de către această instituție în anul 2021.

De asemenea, pentru proiectele sale și având în minte performanțele realizate consilierii locali au dat numai voturi favorabile acordării unui sprijin financiar în sumă de 150.000,00 lei pentru susținerea financiară a Centrului Județean de Excelență Vaslui.

Pentru Clubul Sportiv Sporting Juniorul Vaslui sprijinul financiar acordat de municipalitate a avut în vedere necisitatea acoperirii cheltuielilor de natură salarială aferente lunii aprilie pentru sportivii ce activează în cadrul clubului. Suma virată de Primăria Vaslui va fi de 38.626 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.