Asociația Suporterilor Fotbal Club Vaslui: „7 ani de nedreptate, vinovatu-n libertate!”

„În urmă cu 7 ani, visul cel mai frumos al iubitorilor de fotbal vasluieni s-a spulberat din cauza unor oameni rău voitori care au văzut în echipă o oportunitate de a-și umple buzunarele. Nu s-au gândit vreo secundă la binele echipei, ci doar la propriul interes”, scriu fanii echipei FC Vaslui, care nu și-au găsit liniștea nici după toți acești ani de la dispariția echipei favorite din primul eșalon al fotbalului românesc.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare suporterii echipei FC Vaslui acuză și își manifestă, în continuare, atașamentul față de reprezentativa de fotbal care odinioară a dus, cu mândrie, un renume extraordinar de pozitiv județului Vaslui, fiind aproape de a câștiga titlul și jucând în cupele europene.

„În opinia noastră principalul vinovat este DAMIAN CIPRIAN alias PONGO. Este cunoscut faptul că acesta în trecut a săvârșit infracțiuni în fața cărora justiția a ales să închida ochii.

În tot acești ani noi, membrii PNV am încercat să ducem mai departe spiritul fotbalului vasluian făcând toate demersurile pentru a recupera numele, sigla, culorile care au adus bucurii în sufletele a zeci de mii de vasluieni.

Încă de la începutul demersurilor noastre de a reinvia fotbalul vasluian situația ne-a fost îngreunată de anumite entități precum autorități locale dar și anumite persoane din fostul club.

După multe încercări eșuate a venit și ziua în care cu toții am crezut că cel mai mare vis al nostru a devenit realitate. Am reușit să închiriem sigla, numele și culorile echipei noastre, așteptând încheierea proceselor în ideea cumpărării definitive a acestora.

Persoanele responsabile în mod direct de distrugerea fostului club nu au putut sta deoparte nici în momentul în care totul părea să intre într-o oarecare normalitate pentru iubitorii fotbalului vasluian și a culorilor galben-verzi.

Neputând sta pasibili la renașterea fotbalului vasluian, groparii acestuia au ales ca împreună cu anumiți impresari să depună plângeri la UEFA, sperând că din nou iși vor putea rotunji veniturile.

Cum nimic nu ține la nesfârșit, a venit momentul ca persoana non-grată să plătească cu vârf și îndesat pentru toate acțiunile sale, pentru tot răul cauzat și pentru toată tristețea adusă vasluienilor.

Cerem în mod expres justiției române să-și facă datoria în legătură cu pedepsirea tuturor persoanelor responsabile în mod direct pentru distrugerea FC VASLUI.

Asociația Suporterilor Fotbal Club Vaslui și Peluza Nord Vaslui vor face toate demersurile necesare pentru obținerea palmaresului și tragerea la răspundere a persoanelor implicate în distrugerea fenomenului Fotbal Club Vaslui”, scriu suporterii într-un mesaj larg apreciat și răspândit pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.