Viitorul prefect face glume deplasate de it-is începător

„Informație pentru cei care nu vor să se injecteze: Bitdefender este foarte eficient”, a postat, ieri, pe pagina sa de facebook, Marcel Lăudatu, viitorul prefect de Vaslui din partea PLUS. O glumă de fraierul clasei, dacă putem spune așa, în contextul în care lumea moare prin spitale din cauza Covidului, AUR și Diana Șoșoacă urlă în continuu împotriva măsurilor pandemiei, iar Guvernul nu știe cum să crească ritmul vaccinării populației.

Dacă soarta ți-a dat un insert nesperat la Prefectura Vaslui, ar trebui să-ți fotoșopezi un pic habiturile, adică să ai un CTRL mai bun a ceea ce spui și ce faci, nu să umbli Pg Up și Pg Dn aiurea cu glume pe internet despre subiectele serioase ale țării. Dar când ai fost toată viața ta un profesoraș de țară și ai tst toată ziua pentru Asociația Galilei sau SC Eurozed, e greu să te înfrânezi. Marcel Lăudatu, care acum stă și așteaptă rezultatele controlului de la CNSAS, ca toți noii numiți de partidele de la guvernare, n-are stare și face glume deplasate de… măscăriciul clasei, clasei a III-a.

„Informație pentru cei care nu vor să se injecteze: Bitdefender este foarte eficient”, a scris viitorul prefect, aseară, pe pagina sa de facebook, în condițiile în care actualul guvern nu știe cum să crească ritmul vaccinării populației. Ne și imaginăm ce veselie de corporatiști va fi în cabinetul lui Marcel Lăudatu. Mai problematic va fi cu asigurarea realizării intereselor naționale și, foarte important, asigurarea legalității tuturor actelor care vin din stânga holului Palatului Administrativ, adică de la Consiliul Județean Vaslui.

Știe Dumitru Buzatu să-ți bage niște troieni troieniți, din ăia crescuți cu tain de fonduri europene și exersați pe asfaltări de drumuri strategice și variante ocolitoare, bașcă adăpați în programul județean de apă-canal, încât niciun Bitdefender nu te apără.

Singurul firewall pentru noul prefect trebuie să fie munca, seriozitatea și corectitudinea, dacă nu vrea să se miște .exe, adică așa cum vrea PSD-ul la Vaslui, iar ca măsură de protecție la desele contacte numai și numai… prezervativul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.