BĂRBAȚI REȚINUȚI PENTRU FURT CALIFICAT

Polițiștii vasluieni au reținut 4 bărbați din localitatea Fundu Văii, comuna Lipovăț, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, din localitatea Fundu Văii, comuna Lipovăț, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

  În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că în ziua de 16 februarie a.c., ora 19.00, cbărbații bănuiți de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, prin escaladarea gardului împrejmuitor, în gospodăria unei bătrâne, de 72 de ani, situată în localitatea Deleni, județul Vaslui, de unde au sustras 20 de baloți de fân și lucernă.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.

În cursul zilei de ieri, 17 februarie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii i-au reținut pe cei 4 bărbați pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.      

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.