Sprijin financiar pentru refacerea şcolii din Poieneşti

Sectorul 4 acordă sprijin financiar de până la 200.000 de lei pentru refacerea şcolii din localitatea Poieneşti, judeţul Vaslui

Consiliul Local al Sectorului 4 a decis să acorde un sprijin financiar în sumă de până la 200.000 de lei, precum şi suport logistic pentru realizarea de construcţii modulare, în vederea reconstrucţiei clădirii şcolii din localitatea vasluiană Poieneşti, distrusă într-un incendiu violent.

Decizia a fost luată la propunerea primarului Daniel Băluţă, care este convins că toţi copiii din România au dreptul de a merge la şcoală şi la grădiniţă în clădiri care să le asigure integritatea fizică.

„Comunitatea noastră este solidară cu cetăţenii şi cu autorităţile locale din localitatea Poieneşti, judeţul Vaslui şi va contribui semnificativ la reconstrucţia şcolii distruse în incendiul produs în această dimineaţă.

Este imperios necesar să transmitem unitate în faţa dezastrului şi să refacem în regim de urgenţă clădirea unităţii de învăţământ. Aşa cum în Sectorul 4, investiţiile în infrastructura şcolară sunt o prioritate (în ultimii ani au fost investiţi aproximativ 250 de milioane de lei pentru punere în siguranţă a şcolilor şi a grădiniţelor), şi la Poieneşti vom sprijini autorităţile locale, astfel încât niciun copil să nu mai fie în pericol, iar cursurile să poată fi reluate cât mai curând, în condiţii de deplină siguranţă”, declară Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

Biroul de presă
Primăria Sectorului 4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.