PLUS s-a Lăudatu cu prefect la Vaslui!

Profesorul Marcel Lăudatu va fi noul prefect al județului Vaslui, după aproape o lună de negocieri între cele trei partidele de la guvernare. Noul prefect este președintele filialei județene a Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate și, de aproape 20 de ani, profesor de fizică în comuna Solești. Soția sa este inspector în cadrul Direcției de Sănătate Publică Vaslui.

Declarația de avere a soției arată că dețin împreună un apartament în Vaslui și un autoturism Opel din 2009.

În timp ce Marcel Lăudatu așteapă zilele acestea numirea pe post, deputatul USR, Mihai Botez, încă îl susține pe executorul judecătoresc Alin Silitră. Este adevărat, studiile juridice ale acestuia din urmă îl recomandau pentru această funcție, însă destinul tragerilor la sorți făcută de PNL, USR PLUS și UDMR la începutul acestei săptămâni și-a spus cuvântul.

Marcel Lăudatu va trebui să compenseze prin profesionalism dar și să rezolve probleme stringente din județ, cum ar fi destructurarea clanurilor de la Murgeni, inițierea unor inspecții mai drastice în spitale și ducerea la bun sfârșit a procesului de vaccinare a populației împotriva Covid.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.