Voi continua să fiu vocea sinceră și apropiată care, indiferent de opozanți, spune lucrurilor pe nume și vine cu soluții

Cu votul dumneavoastră de duminică, mai multe voci hotărâte și sincere ale colegilor mei se vor auzi în consiliile locale din județ, inclusiv în Bârlad, dar și în Consiliul Județean Vaslui.

Vă mulțumesc pentru asta și pentru că ați crezut în mine și în echipa mea!

Încrederea pe care ne-ați acordat-o ne onorează și ne obligă să fim în continuare la fel de responsabili în deciziile și în proiectele noastre, la fel de aproape de nevoile Bârladului și ale întregului județ Vaslui.

Felicitări primarilor Ionuț Ghiur (Vinderei), Dănuț Iacob (Dragomirești), Alexandru Iacob (Perieni) și Cezar Ticu (Puiești)!

În ce mă privește, rămân același partener deschis al bârlădenilor și al tuturor locuitorilor din județ, nu am de gând să îmi schimb agenda și voi continua să fiu vocea sinceră și apropiată care, indiferent de opozanți, spune lucrurilor pe nume și vine cu soluții.

Totodată, rămân același partener de dialog pentru cei care, dincolo de culoarea politică, sunt interesați să construim împreună, oriunde în județ, echipe gata să lucreze în beneficiul fiecărei comunități.

Daniel Olteanu, președintele ALDE Vaslui, candidat al ALDE la funcția de primar al municipiului Bârlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.