Nemaivăzutul și nemaipomenitul în județul Vaslui: Un primar s-a și apucat de treabă imediat după alegeri!

Ciprian Ioniță Barnea, noul primar (PSD) al comunei Dumești, de o lună de zile, imediat după alegeri, a devenit  spaima oamenilor de la 416. Prin mesaje pe facebook, sms-uri pe mobil și chiar strigatul pe la porți, edilul își scoate zi de zi concetățenii la muncă pentru diferite lucrări și proiecte, dar mai ales pentru curățenia în comună.

Una peste alta, i-a băgat în ședință și pe primarii din comunele vecine, Todirești și Băcești, pentru colaborare fructuoasă în realizarea unor proiecte de avengură.

Consecvent, primarul le aduce des la cunoștință dumeștenilor ce a făcut în săptămâna respectivă, odată cu planurile sale de viitor.

Iată cum sună una din „informările” sale săptămânale postate pe pagina de facebook a Primăriei Dumești: „Dragi dumeșteni, astăzi am continuat cu decolmatarea podurilor din Dumești și curățenia în Valea Mare. Am trimis către Compania Națională de Investiții, la București, primele documente pentru proiectul de modernizare a drumurilor comunale pentru sectoarele de drum care au făcute documentația la zi de intabulare, ridicări topografice și carte funciară. Acestea sunt: drumul din cartierul Căldărari, drumul din Dumeștii Vechi de la calea ferată, pe vale, până în satul Valea Mare, până la familia Butnaru și Biserica ,,Sfântul Ilie”. Astăzi (4 noiembrie) am avut o întâlnire, la Todirești, cu primarii comunelor Bacești și Todirești, pentru a pune la punct condițiile de colaborare, în ceea ce privește aducerea gazului metan în comunitățile noastre, printr-un proiect european. O seară binecuvântată tuturor!”, a scris primarul Ciprian Ioniță Barnea într-una dintre ultimele sale postări.

Dacă o ține tot așa, primarul din Dumești ar putea deveni, în cel mai fericit caz, un model pentru alți edili din județ, care, înainte de a încerca să realizeze orice, se plâng că nu au bani și posibilități și că localitățile lor sunt condamnate la sărăcie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.