Deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui: „În orice dramă din țara asta este ceva care se leagă cu PSD”

„Peste tot colcăie a combinația pesedistă”, arată parlamentarul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, punctând nenorocirile care au marcat țara în ultima perioadă: „azilele groazei”, Poliția Rutieră, care nu și-a făcut datoria în cazul drogatului de pe litorat care a ucis doi tineri, în spitale, cu manageri incompetenți numiți politic, la depozitul GPL de la Crevedia, care a explodat ucigând doi oameni și trimițând în spital zeci de pompieri, afacerea unui fiu de primar milianar. Toate au „stigmatul pesedismului”, spune Botez.

„Invariabil, în orice nenorocire, în orice dramă din țara asta este ceva care se leagă cu PSD”, scrie parlamentarul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, gata să-și demonstreze afirmațiile cu exemple de tragedii care au marcat românii în ultima perioadă: „În azilele groazei, în Poliția Rutieră, în spital, în depozitul GPL, peste tot colcăie a combinație pesedistă”.

„Godei al lui Firea, drugtestele neachiziționate și polițiștii puși la punct fix să nu deranjeze vip-urile drogate, lăcătușul mecanic pus director în spitalul unde a murit fără aer Alexandra, fiul primarului PSD cu depozit GPL fără autorizație sunt doar ultimele tragedii cu stigmatul pesedismului pe ele”, scrie Mihai Botez pe pagina sa de socializare, într-o sinteză a ultimelor evenimente care au îngrozit țara.

„Pentru o Românie normală, avem nevoie urgent de DEPESEDIZARE!”, este concluzia parlamentarului din partidul care face opoziție la actuala guvernare PSD-PNL, USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.