CSM Vaslui: „Ne vom câștiga respectul adversarilor!”

După aflarea adversarilor pe care îi vor avea în următorul sezon competițional din seria 1a Ligii 3, echipa vasluiană fiind singura nou promovată în această serie, cei de la CSM Vaslui sunt convinși că vor face o figură frumoasă în primul lor sezon de Liga 3 din istorie.

„Era de așteptat să fim repartizați în seria 1. Este o serie destul de grea. Se știe că în zona Moldovei se joacă mult mai bărbătește, terenurile ceva mai grele, dar noi avem obligația să ne ridicăm la nivelul celorlalte adversare. Chiar dacă suntem singura nou promovată din serie trebuie să demonstrăm că nu am promovat în Liga 3 întâmplător. Suntem la început de drum, o echipă cu stabilitate din punct de vedere financiar, lucru foarte important la acest nivel. Suntem o echipă cu jucători care abia așteaptă să-și demonstreze valoarea. Sunt convins că la prima participare în liga 3 vom face o figură foarte frumoasă, ne vom câștiga respectul adversarilor și vom termina pe un loc care ne va garanta participarea și în sezonul următor al ligii 3”, a declarat Gabriel Crăciun, preparator fizic și jucător la CSM Vaslui.

Componența seriei 1 a Ligii și deci echipele pe care le va întâlni CSM Vaslui în sezonul 2023-2024 este următoarea: Știința Miroslava, Foresta Suceava, Viitorul Darabani, Șomuz Fălticeni, Bucovina Rădăuți, Rapid Brodoc, FC Bacău, CSM Bacău și Aerostar Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.