Cu responsabilitate, vom trece cu bine peste pandemia de Covid-19!

Ne aflăm, astăzi, într-o situație dificilă și greu de gestionat pentru oricare dintre noi.
În aceste momente, siguranța și sănătatea trec, indiscutabil, pe primul loc în rândul priorităților noastre.

Fără îndoială, resimțim cu toții lupta cu pandemia, iar schimbările care au survenit în viețile tuturor în ultima jumătate de an, necesare pentru a diminua răspândirea virusului, au avut un impact semnificativ pentru moralul colectiv.

Am intensificat măsurile de protecție pentru că în acest moment, sănătatea cetățenilor trece mai presus de orice alt obiectiv.
Nu este ușor să ne adaptăm unui stil de viață restrictiv, dar vă reamintesc că necesitatea acestor măsuri este temporară și că responsabilitatea fiecăruia dintre noi reprezintă un pas înainte spre depășirea acestei perioade.

Vă încurajez să rămâneți în siguranță, pentru că în acest an am învățat cu toții că nimic nu este mai important decât sănătatea noastră și a celor dragi. Este esențial să înțelegem că respectarea măsurilor impuse este unica garanție a diminunării pericolului cu care ne confruntăm.
Guvernul României folosește toate resursele necesare pentru a gestiona eficient acestă criză și a reduce la minimum riscurile.
Pe lângă măsurile de protecție, au fost adoptate măsuri de sprijin pentru a se asigura un echilibru economic pentru toți cei a căror stabilitate financiară a fost afectată de această pandemie.

Rămânem optimiști, dar trebuie, în primul rând, să fim prudenți!
Cu responsabilitate, vom trece cu bine peste pandemia de Covid-19!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.