Pesediștii vasluieni, numai buni de …șaorma cu de toate

Pesediștii vasluienii și-au învățat lecția din incidentul cu șaorma! Să nu credeți altceva! Nu aveți voie, nu vă permit „principiile democratice” și nici „valorile europene”, despre care vă vor vorbi acuș până vă veți sătura, pentru că stă să înceapă campania electorală de cuvinte alese.

Irinel Stativă și Adrian Solomon sunt cei doi parlamentari vasluieni care au făcut județul de râs, de data asta de la nivel înalt, când s-au certat cu polițiștii din Capitală, pentru că au refuzat să poarte mască într-un fast-food.

…Dar și-au învățat lecția! Nu vă faceți griji! Ca și întreaga organizație vasluiană a PSD, în frunte cu președintele Dumitru Buzatu, care a învățat ce trebuie din comportamentul abuziv al celor doi parlamentari, care, deși încălcau în mod vădit legile, nepurtând măști într-un local public, au rămas „tari în clanță” până la final, contestând la tribunal amenzile primite după scandal.

Alții în locul lor și-ar fi recunoscut greșeala și ar fi lăsat să treacă incidentul, sperând să fie uitat cât mai repede. Dar nu cei doi grăsunei ai Vasluiului… Ei fac să se vorbească iar și iar despre Vaslui și prostia lor, ca „reprezentanți”, mergând prin tribunale și dând declarații belicoase. Doar ne reprezintă, nu?

În scandal cei doi „reprezentanți” ai pesedimii vasluiene și ai vasluienilor …supraponderali și posibil cu grăsime …pe creier s-au certat cu polițiștii, printre injurii, Adrian Solomon ținându-le oamenilor legii o „filosofie” dezlânată și „retardată” despre locul polițiștilor în ierarhia socială, prin raportare la „înaltele” și proeminentele lor figuri. Doar nu degeaba e președintele Comisiei de Muncă din Camera Deputaților!…

Dar președintele Buzatu, un filosof social, la rândul său, și mai marcant decât Solomon, a tras cele mai bune concluzii din incident, așa că îi trimite din nou în Parlament pe cei doi, punându-i în fruntea listei PSD Vaslui pentru Cameră, doar …Doar s-a gândit bine „nea Mitică”, cum i se spune în partid, așa că nu-i mai trimite pe micuții dolofani de unii singuri printre hainii bucureșteni care nu le dau să pape cât și când și-ar dori. Nu! Li-l dă și pe fostul prefect Eduard Popica cu ei, culturist, bodybuider, primul pe listă la deputați. Uitați-vă la el! …Să mai îndrăznească cineva să nu le dea păpică, din diverse motive! Și nea Mitică a făcut-o pentru noi. Păi, uitați-vă și mai bine la ei acum! Cum să le refuzi o șaorma ăstora doi?! Să-i faci să se oprească din activitate pentru o șaorma?! Deci să întrerupi și să pui în pericol „procesele democratice”. Pentru că unul e președintele Comisiei de Muncă, cum v-am spus. Mai uitați-vă odată la ei. Când ăștia îți cer o șaorma …le-o dai, nu stai la discuții! E un lucru atât de elementar precum …dreptul la vot! Dacă nu și mai și!  

Cum să mai zici că nea Mitică nu e bun la strategii politice?! S-a gândit, a văzut rezolvarea ca nimeni altul. Ce să facă micuții cu obezitate morbidă prin București rătăciți, de unii singuri, când le e fomică și nimeni nu le dă să pape, pentru că nu au măști. Ei, data viitoare îl cheamă pe Edi, cum i se spune fostului prefect. Și așa se rezolvă totul …Ca la Vaslui! Nea Mitică are o rezolvare pentru orice situație, oricât de delicată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.