PSD Vaslui încă tace, în timp ce PNL, Pro România și PMP au depus deja rapoartele veniturilor și cheltuielilor cu ocazia alegerilor

Luni, 13 octombrie, ora 17.00 este termenul limită pentru depunerea, la Autoritatea Electorală Permanentă, a rapoartelor detaliate ale veniturilor și cheltuielilor electorale efectuate cu ocazia alegerilor locale pentru toate organizațiile județene ale partidelor înscrise în cursa electorală.

Până aseară, doar organizațiile județene ale PNL, Pro România și PMP Vaslui depuseseră rapoartele. Nedepunerea documentelor atrage imposibilitatea validării mandatelor candidaților aleși. Întârzierile înregistrate la Vaslui de PSD, ALDE și USR sunt cauzate, probabil, de eventualele negocieri care se duc pentru obținerea majorității.

Contribuțiile partidelor politice, independenților și ale organizațiilor cetățenilor aparținând minorităților naționale trebuie să provină din donații, transferuri de fonduri obținute din cotizații ale membrilor de partid, subvenții de la bugetul de stat sau împrumuturi de la persoane fizice și juridice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.