Alianța USR PLUS – Cel mai inedit final de campanie

Oficial, mâine este ultima zi a campaniei electorale. După o zi fără activități electorale, vasluienii vor merge la vot, pe 27 septembrie. Cel mai inedit final de campanie electorală vine de la Alianța USR PLUS.

Candidatul USR PLUS pentru Președinția Consiliului Județean Vaslui, deputatul Mihai Botez, va alerga 53 de kilometri, o cursă de ultra-marathon pe care nu mulți ar încerca să o facă.

Cursa va începe la ora 12:00, pe platoul central din Bârlad, și se va termina în centrul civic al Vasluiului, în jurul orei 18:00.

“De ce acest eveniment inedit? s-ar putea întreba mulți vasluieni. Întotdeauna am zis că schimbarea în politică este un maraton, nu un sprint. Această cursă reprezintă angajamentul simbolic pe care mi-l iau pentru a uni localitățile și comunitățile din județ, între ele. Vom reuși să progresăm doar dacă înțelegem să colaborăm, să ne utilizăm resursele în comun. Așa vom ajunge să avem mobilitate mai bună, rețele de apă și canalizare funcționale, dar și agricultori sau oameni de afaceri mai prosperi. Toate acestea vor rezulta într-o economie mai dezvoltată.” A declarat candidatul Mihai Botez.

Cursa va fi transmisă live pe pagina de Facebook Mihai Botez – Deputat USR, USR Vaslui și toate celelalte pagini locale.

 Material de propagandă electorală comandat de Uniunea Salvați România (parte a Alianței USR PLUS) și publicat de SC Anonimus General Media SA, Cod mandatar: 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.