Petiție online pentru patinoar și iluminat festiv de Sărbători în municipiul Vaslui

Consilierii locali ai PSD au lansat o petiție online prin care vasluienii pot solicita patinoar și iluminat festiv de Sărbătorile de iarnă. Ei acuză majoritatea PNL-USR că le știrbește vasluienilor, în special copiilor bucuria Sărbătorilor de iarnă.

„În urma declarațiilor publice făcute de viceprimarul PNL al municipiului Vaslui prin care afirma că a decis ca, în perioada Sărbătorilor de iarnă, să nu amenajeze un patinoar în Parcul Copou, dar și că iluminatul festiv va avea de suferit, Grupul consilierilor locali ai Partidului Social Democrat le cere părerea vasluienilor vizavi de această decizie! Considerăm inadmisibil ca, după doi ani în care copiii vasluieni au fost obligați să admire iluminatul public festiv din spatele propriilor ferestre, majoritatea din Consiliul Local, formată din PNL și USR să îndrăznească să le știrbească micuților bucuria Sărbătorilor de iarnă cu astfel de decizii aberante!”, spune consilierii locali ai PSD din municipiul Vaslui care au lansat o petiție publică în mediul online. Vasluienii care își doresc patinoar în această iarnă și iluminat festiv de sărbători sunt invitați să semneze și să promoveze inițiativa pe rețelele de socializare.

„Vă rugăm să semnați petiția noastră și să luptăm împreună pentru niște Sărbători cu adevărat fericite în municipiul Vaslui!!!”, se arată în petiția din mediul online care poate fi citită și semnată la adresa:

https://www.petitieonline.com/de_srbtori_vasluienii_ii_doresc_patinoar_i_iluminat_festiv?fbclid=IwAR03J4b2fAm10cHoToMBoKT-Tp-KqVd6tOdQ8Fb_UM_IQRaX_zXHfUVRfiY#form

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.