Mioara Idriceanu, noua președintă a Organizației Județene de Femei a PMP

Mioara Idriceanu, fost consilier județean, a devenit președinte al Organizației Județene de Femei a PMP Vaslui, în urma alegerilor care au avut loc sâmbătă.

Sâmbăta trecută, în Organizația Județeană de Femei a PMP Vaslui au avut loc alegeri interne. Fostul consilier județean Mioara Idriceanu a devenit noul președinte al organizației în cadrul unui scrutin care este doar primul dintr-o serie de alegeri interne în organizația politică vasluiană care va culmina cu organizarea Conferinței județene de alegeri, de pe 12 noiembrie, când vor avea lor alegerile la nivel de organizație județeană.

„Colega noastră Mioara Idriceanu este noul președinte al Organizației de Femei a PMP Vaslui, în urma alegerilor de astăzi. Structura feminină a Organizației Județene PMP Vaslui are în frunte un om de echipă cu valori morale bine definite, o femeie de succes, mamă și soție, o doamnă care poate aduce un plus valoare echipei PMP Vaslui”, a declarat Marcel Gangu, președintele Organizației Județene a PMP Vaslui.

Din echipa de conducere a Organizației Județene de Femei a PMP Vaslui mai fac parte Mihaela Pargaru, Cotruța Felicia, Dragu Elena,Pavel Irina Ionela, Mereuta Cristina, Hutu Manuela, Tunaru Valerica și Frentescu Alina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.