Ziua internațională a persoanelor vârstnice, marcată la Vaslui printr-un spectacol

Paula Seling, Nico și formația Dimma’s se vor afla în concert astăzi, sâmbătă, 1 octombrie, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, în cadrul unui spectacol pe care Primăria municipiului Vaslui îl organizează pentru bătrânii orașului.

1 octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este marcată în municipiul Vaslui printr-un spectacol artistic. Intitulat „Clipe de dor”. În cadrul spectacolului vor concerta Paula Seling, Nico și formația Dimma’s, începând cu ora 16.00, în Centrul Civic al municipiului Vaslui.

„O veche zicală românească spune așa: „Cine nu are bătrâni să-și cumpere!”. În mod sigur, cu toții suntem de acord cu faptul că vârstnicii, persoanele mature, cu experiență de viață, cântăresc fiecare decizie cu înțelepciune și calm, iar aceste calități îi fac să devină modele pentru cei tineri, avântați și impulsivi, așa cum le stă, de altfel, bine. Vârstnicii noștri sunt părinți pentru copiii lor, îndrumători pentru cei din jur, repere ale moralei unei alte lumi pe care ei cred că noi riscăm să o uităm. Iată, însă, că respectul pe care îl datorăm acestei generații nu ne este străin și, dacă vreodată nu reușim să îi convingem de aprecierea noastră, îi rugăm să ne ierte! Căci ei au de partea lor această înțelepciune și înțeleg că, în vâltoarea fiecărei zile, uneori le mai greșim! Să prețuim, așadar, pe cei care sunt astăzi la vârsta blândeții și a cumpătării și să îi celebrăm cum se cuvine cu un spectacol și un gând cald!”, transmit reprezentanții Primăriei municipiului Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.