Mihai Botez, deputat USR: „Sorin Cîmpeanu trebuie să plece!”

„Un plagiator nu mai poate fi ministrul educației, la fel cum un plagiator nu ar trebui să mai fie prim-ministrul României”, spune deputatul USR de Vaslui Mihai Botez, anunțând că USR a depus moțiune pmpotriva ministrului Educației.

„USR a depus astăzi moțiune simplă împotriva ministrului educației, un alt plagiator dovedit care se agață de funcție”, anunță deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, care spune că actualul ministru nu are ce căuta în fruntea Educației.

„Este rușinos ca cel care ar trebui să fie un exemplu pentru toți elevii și studenții din România, să fie descoperit însușindu-și proprietatea intelectuală a altor persoane”, scrie Botez pe pagina sa de socializare..

„Onorabilă ar fi fost demisia. În absența acesteia, se impunea remanierea de urgență. În schimb, guvernanții se ascund în Palatul Victoria pentru a nu da explicații, la fel ca în cazul multor altor erori pe care le tot vedem comise de actuala guvernare”, arată liderul USR.

„Un plagiator nu mai poate fi ministrul educației, la fel cum un plagiator nu ar trebui să mai fie prim-ministrul României”, își încheie mesajul transmis parlamentarul de Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.