Expoziție personală a vasluianului Nicolae Viziteu, în a treia zi de festival

În cea de-a treia zi de desfășurare a Festivalului Umorului „Constantin Tănase”, în foaierul Primăriei municipiului Vaslui a avut loc vernisajul expoziției personale „Nicolae Viziteu  NeVe”.

În cadrul manifestărilor Festivalului umorului „Constantin Tănase” și-a găsit locul și o expoziție „vasluiană”, cea personală „Nicolae Viziteu – NeVe”. La vernisajul acesteia, care a avut loc în cea de-a treia zi de festival, în foaierul Primăriei municipiului Vaslui criticul Teodor Pracsiu l-a deschis pe autorul lucrărilor ca „ultimul boem al Vasluiului”, un „lup singuratic” în breasla caricaturii vasluiene, care încă nu este membru al Uniunii Artiștilor Plastici și nici nu are urmași în ale caricaturii, dar care oferă adevărate „bijuterii artistice”, după spusele medicului-scriitor Valeriu Lupu, ce stârnesc multe zâmbete.

Autorul le-a mulțumit tuturor celor prezenți la vernisaj, fiind bucuros că „la vârsta matusalemică încă mai prezint interes opiniei publice și rămân în prim plan cu astfel de expoziții personale. Mă rog la Dumnezeu să rămân cu spiritul artistic viu și să pot concura și la viitoarele Saloane de Caricatură de la Festivalul umorului”.

Marian Avramescu, președintele Salonului de Caricatură de la Vaslui, l-a felicitat pe Nicolae Viziteu pentru premiul 3 obținut la ediția din acest an. „Este un artist mai puțin descoperit în lumea Caricaturii internaționale, dar cu valențe artistice neprețuite”, a spus acesta, considerândul pe Nicolae Viziteu „un bun al vasluienilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.