BĂRBAȚI REȚINUT PENTRU FURT

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut doi bărbați, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea a două furturi (din buzunare).

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 47, respectiv 50 de ani, bănuiți de comiterea unor furturi, după ce au fost prinși, în flagrant, acționând în zona Pieței agroalimentare “Traian” din municipiul Vaslui.

În data de 13 septembrie 2022, polițiștii vasluieni au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii furturilor din buzunarea și au reușit prinderea, în flagrant, a doi bărbați care ar fi săvârșit două infracțiuni de furt, într-o zonă aglomerată (stație destinată mijloacelor de transport în comun) din vecinătatea pieței agroalimentare.

La ora 10.10, polițiștii au realizat prinderea, în flagrant, a bărbatului de 50 de ani, care, profitând de aglomerația generată de sosirea unui microbuz, ar fi sustras de la o persoană vătămată, un bărbat de 68 de ani, din Vaslui, 2.000 de lei.

În același timp, o altă echipă de polițiști, din cadrul Biroului Investigații Criminale Vaslui, a surprins bărbatul de 47 de ani, care, profitând de sosirea unui al doilea microbuz, ar fi sustras din geanta unei alte persoane vătămate, tânără de 20 de ani, din comuna Dragomirești, județul Vaslui, un telefon mobil.

Prejudiciul cauzat prin săvârșirea infracțiunilor, estimat la 3.900 lei a fost recuperat integral.

În aceeași zi, 13 septembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbații cercetați a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.