Festivalului umorului „Constantin Tănase”, programul complet

Ediția de anul acesta a Festivalului umorului „Constantin Tănase” vă propune o serie de spectacole de teatru, parade, concerte, spectacole de imporvizație și pentru copii.

Duminică, 11 septembrie, ora 17.00, se dă start unei Parade a costumelor de teatru, moment susținut de voluntari și trupa Funny Art Iași.

Urmează Teatrul „Masca” București, în centrul civic, cu spectacolul „Best of Living Statues”, în regia lui Mihai Mălaimare.

În Sala Mare a Casei de Cultură „Constantin Tănase”, Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău vine cu piesa „Carnavalul”, de Ion Luca Caragiale, în regia lui Alexa Visarion.

Concertul „Fără Zahăr” din Piața Independenței încheie prima zi de festival.

Luni, 11 septembrie, Teatrul „Mic” București prezintă spectacolul „Bigamul…după 20 de ani (Prins în plasă)”, de Ray Cooney, regia fiind semnată de Gelu Colceag.

Al doilea spectacol al zilei este oferit de Ada Milea și Bobo Burlăcianu, intitulat „Concert-n 2, 3 sau 4”.

Sala Studio va găzdui atelierul de teatru al CJCPCT Vaslui, susținut de liceenii vasluieni, intitulat „Improsibilii”, trainer fiind Vlad Gălățianu.

În Piața Independenței va avea loc stand-up comedy „Umorama”, la care participă Bobi Dumitraș, Gabriel Dumitriu și Petrică Iștoc.

Marți, 13 septembrie, vom continua cu piesa „Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian, în regia lui Vlad Zamfirescu și pusă în scenă de actorii de la Cortina AG București.

În Piața Independenței va avea loc spectacolul de improvizație „SC Impro SRL” București, la care participă actorul vasluian Vlad Gălățianu.

Miercuri, 14 septembrie, Teatrul „Bulandra” București vine cu piesa „Cină cu prieteni”, de Donald Marguiles, regia Cristi Juncu.

În Piața Independenței este programat un concert „Țapinarii”.

Joi, 15 septembrie, în Sala Studio, trainerul Mihaela Chiriac prezintă atelierul de artă a actorului „Alegerea”.

În Sala Mare a Casei de Cultură, Teatrul de Artă București prezintă piesa „Extraconjugal”, de Neil Simon, în regia lui George Dogaru.

În Piața Independenței, Teatrul „Matei Vișniec” Suceava va prezenta piesa „Pisici”, în regia lui Bobo Burlăcianu.

Vineri, 16 septembrie, centrul civic va găzdui spectacolele interactive pentru copii cu participarea lui Magitot, Crina Zvoboda și Gașca Zurli.

În Sala Mare a Casei de Cultură, Teatrul „Victor Ion Popa” Bârlad va prezenta spectacolul „Fazanul”, de Georges Feydeau, regia Ștefan Alexiu.

Sâmbătă, 17 septembrie, Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian” din București prezintă în Centrul Civic piesa „Bonsoir, Mon Paris – Seară franceză”, regia Dana Rotaru.

Duminică, 18 septembrie, în centrul civic, Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești va prezenta spectacolele „Cei trei purceluși”, la ora 10.30, și „Dă, Doamne, cântesc”, ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.