Mihai Botez, deputat USR: „De când domnul Rafila a preluat postul de ministru, nu a făcut absolut nimic”

„Într-un an, de când domnul Rafila a preluat postul de ministru, nu a făcut absolut nimic”, spune Mihai Botez, deputat USR de Vaslui, despre activitatea ministrului Sănătății. „În ce firmă, un angajat care nu a făcut nimic timp de un an de zile ar mai rezista pe post?”, se întreabă parlamentarul vasluian.

„Se pare că domnul Rafila pur și simplu nu mai are chef să muncească. Altfel este inexplicabilă lipsa lui de acțiune din domeniul sănătății”, scrie, pe pagina sa de socializare, deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, contestându-l puternic pe ministrul Sănătății desemnat de PSD.

„În curând se va face un an de guvernare și implicit un an de când domnul Rafila a preluat postul de ministru al sănătății. Într-un an, nu a făcut nimic, absolut nimic. Marele doctor, profesor universitar, reprezentant al României la OMS nu a făcut decât să se contreze public cu Raed Arafat și să se plângă de PNRR, un plan din care apropiații lui din PSD nu pot sifona bani”, mai scrie parlamentarul vasluian, care amintește că, în urmă cu câteva luni, ministrul Sănătății explica într-o conferință de presă cum se va face selecția spitalelor care vor beneficia de investiții (din lista celor 49), pentru ca acum să își dea seama că „cele 49 de spitale nu sunt cele care trebuie, deși o căutare pe Google simplă arată că acestea sunt distribuite geografic și vizează zone cu un flux mare de pacienți”.

„În ce firmă, un angajat care nu a făcut nimic timp de un an de zile ar mai rezista pe post?”, se întreabă Mihai Botez. „Între timp, domnul Rafila are cel puțin 3 surse de venit declarate și singurul lucru pe care continuă să îl facă este să se plângă”, puntează în final președintele USR Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.