CSM Vaslui începe noul sezon cu un meci tare, cu Steaua București 

CSM Vaslui începe noul sezon al Ligii Zimbrilor cu un meci pe teren propriu cu Steaua București. Jucătorii vasluieni sunt convinți că va fi un meci greu, dar cred că, cu suporterii alături, vor putea lua punctele puse în joc.

Noul sezon din Liga Zimbrilor începe pentru echipa vasluiană de handbal duminică, 28 august, de la ora 15.45 cu un meci pe teren propriu, la Sala Sporturilor din municipiul Vaslui, a cărui preț de intrare pentru spectatori este de 15 lei. „Casa de bilete va fi deschisă cu două ore înainte de startul partidei!”, anunță organizatorii

Despre meciul cu Steaua, jucătorul Silvian Amihăeși a spus: „Va fi un meci extrem de dificil, dar consider că e deschis oricărui rezultat. O să încercăm să dăm totul pe teren ca de fiecare dată și să luăm punctele puse în joc. În continuare mi-aș dori ca suporterii să fie alături de noi în număr cât mai mare, să facă acea atmosferă cu care suntem obișnuiți”.

În runda a doua, CSM Vaslui va întâlni, pe 3 septembrie, CSM Oradea, pentru ca în runda a treia să întâlnească, din nou acasă, pe 10 septembrie, de la ora 18.00, Minaur Baia Mare. În runda a patru echipa vasluiană va juca din nou în deplasare, pe 17 septembrie întâlnind CSM București, iar în runda a cincea va reveni acasă, pe 24 septembrie, în Sala Sporturilor, de la ora 18.00, fiind programată partida cu Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.