Bogdan Juverdianu (Partidul Verde): fost director de bancă, a dat verzișorii pe politică!

0
4

Ne-am convins: verzii vasluieni nu umbă cu uscături. A ajuns la urechile noastre cum că tot mai mulți tineri din județ sunt atrași de platfoma politică a Partidului Verde, formațiune politică înființată de actorul Florin Călinescu.

Atras de obiectivele partidului a fost și Bogdan Juverdianu, devenit președinte și candidatul organizației pe lista de consilieri locali ai municipiului Vaslui, poziția a doua. Are 41 de ani și actualmente lucrează la Spitalul Județean de Urgeță Vaslui, dar în trecut a fost directorul unei sucursale de bancă.

„Nu am fost înscris în niciun partid până acum, dar vine un timp în viața fiecărui om când vrea cu adevărat să pună umărul la corectarea lucrurilor din societate, să încerce să schimbe în bine viața cetățenilor de care se simte legat. Eu cred că pot face aceste lucruri. Sunt tatăl a doi copii, îmi pasă ce se întâmplă în orașul în care trăiesc și în care multe lucruri trebuiesc corectate. Multe zone din Vaslui trebuiesc aduse la un standart eco, adică locuitorii acelor zone să nu simtă că trăiesc undeva la marginea orașului, printre betoane, fără pomi, bănci, parcuri. Luați spre exemplu, zona Gării: numai betoane. Acolo se impune neapărat construirea unui parc”, spune Bogdan Juverdianu.

Dar eco nu însemnă numai parcuri si ozon, ci și un trafic lejer în municipiu, dar  mai ales investiții pentru crearea de locuri de muncă. Bogdan Juverdianu spune că, prin formare, este un bun manager și că Vasluiul are nevoie de investiții, de manageri buni, care să dezvolte afaceri în municipiu și să creeze locuri de muncă. „Dacă ești un bun manager, poți să-ți dai seama, din jocul pe piața financiară al firmei pe care o conduce, investiții, angajați, dacă un om de afaceri este un hoțoman sau un om cinstit. Avem nevoie de oameni de afaceri cinstiți la Vaslui, care să câștige la fel de cinstit. Nu activitate de ochii lumii și, gata, faliment și tot cârdul de cereri de insolvență, așa cum se întâmplă. Așa și vasluienii care vor lucra pentru ei vor avea siguranța locului de munca și salarii decente. Eu cred că pot identifica genul acesta de investiții oneste și să înaintez proiecte de hotărâri în Consiliul Local Vaslui care să aibă sorți de izbândă. Lucrurile bune sunt evidente întotdeauna, se impun de la sine și sunt acceptate de toate formațiunile politice”, a mai spus Bogdan Juverdianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here